Onze sponsor:
Filter op:
Sorteren:
Je hebt gefilterd op:
Review:
Niels Laan | 05 augustus 2018

Hank Four-key Scene Controller

Nadat we de Hank One-key scene controller hebben behandeld is het vandaag de beurt aan de Four-key scene controller. Zoals de naam al doet vermoeden heeft deze button wat meer mogelijkheden. Welke dit zijn zullen wij gaan behandelen in deze review.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 04 augustus 2018

HANK Flood sensor - HKZW - FLD01

We zijn bijna door onze HANK producten heen. We hebben er nog 2 liggen en vandaag behandelen we de HANK Flood sensor.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 23 juli 2018

Fibaro Keyfob

Fibaro staat er om bekend aparte en onderscheidende producten uit te brengen. Men maakt altijd net even iets anders of net iets beter dan andere fabrikanten. In het assortiment ontbrak nog een goede afstandsbediening. Dus heeft Fibaro deze gemaakt. We zullen hem gaan voorzien van een review.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 20 juli 2018

Xiaomi Smart Wireless Switch

Xiaomi maakt voor een mooie prijs domotica producten. Vandaag gaan we de Xiaomi Smart Wireless Switch voorzien van een review.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 17 juli 2018

HANK Smart Plug - HAN-HKZW-SO05

Het regent HANK producten de laatste paar weken. Vandaag is de Power Plug aan de beurt.

Lees verder
Guide:
Niels Laan | 10 juli 2018

Vakantie

We gaan allemaal weer lekker op vakantie. We zorgen natuurlijk dat we onze ramen en deuren goed sluiten en ons alarm systeem aanzetten. Je domotica systeem hoeft niet met vakantie dus deze kunnen we aan het werk zetten om net te doen of we thuis zijn. Dit kun je gemakkelijk realiseren met een paar regels. Onderstaand laten wij bij de 3 grootste controllers zien hoe je dit voor elkaar kunt krijgen.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 07 juni 2018

HANK One Key Scene Controller - HKZW-SCN01

We gaan helemaal los met HANK producten en deze keer is de One Key Scene Controller aan de beurt. We gaan hem weer voorzien van een uitgebreide review.

Lees verder
Guide:
Niels Laan | 30 mei 2018

Elektrische auto (EV) monitoren

Via de Homey kun je goed je energieverbruik bijhouden en allerlei zaken loggen. Ik wilde graag weten wat mijn elektrische auto verbruikt. En wanneer hij start met laden en wanneer hij klaar is. Lees verder hoe ik dit voor elkaar heb gekregen.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 22 mei 2018

HANK Door/window sensor HKZW-S01

Een aantal weken terug hadden we deze fabrikant van Z-Wave producten al voorgesteld. Vandaag maken we een review van de door/window sensor van HANK.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 16 mei 2018

Ezviz C3S

Als je je huis goed wilt beveiligen mag eigenlijk een beveiligingscamera niet ontbreken. Vandaag bekijken we een ip-camera van Ezviz, de C3s.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 07 mei 2018

Hank Motion Sensor HKZW-MS02

Er komen steeds meer fabrikanten met Z-Wave producten op de markt. In deze review behandelen we een product van HANK. Deze fabrikant is een nieuwkomer. We gaan kijken naar hun motion sensor.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 27 april 2018

Scene Master - ZRC-90 - Remotec

Via een controller kun je verschillende scene's maken. Met een scene kun je bv een groep lampen tegelijk aan- of uitzetten. Je kunt zo'n scene op starten d.m.v. voice, een APP of via een wandschakelaar. Andere manier is met een keyfob/afstandsbediening. Deze laatste variant gaan wij testen met de Scene Master.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 21 april 2018

Fibaro CO-melder

Met deze Fibaro melder kun je het gevaarlijke gas koolmonoxide detecteren. Goed dus om je huis extra veilig te maken.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 21 april 2018

Dooya - Automatiseren gordijnen

Als je bijna alles in je huis al geautomatiseerd hebt, dan blijft er meestal nog 1 ding over welke wel stoer is om aan te pakken. En dat is het automatiseren van je gordijnen. In deze post gaan we kijken of we dit op een redelijke goedkope manier kunnen oplossen.

Lees verder
Battle:
Niels Laan | 11 april 2018

Zigbee versus Z-Wave

De domotica markt wordt steeds groter en momenteel zijn er 2 grote spelers welke verschillende protocollen ontwikkeld hebben. Wij gaan ze naast elkaar leggen en kijken welke de beste is.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 30 maart 2018

Aeon Labs - Water sensor 6

Het beschermen van je huis kan op verschillende gebieden, vandaag gaan we kijken naar het detecteren van een waterlekkage. Aeon labs heeft hiervoor een watersensor gemaakt. We gaan hem wat nader bekijken.

Lees verder
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.