Onze sponsor:
Filter op:
Sorteren:
Je hebt gefilterd op:
Review:
Niels Laan | 27 januari 2016

Logitech Circle

Deze week hebben we de nieuwe IP camera van Logitech binnen gekregen: De Logi Circle. Deze camera heeft een paar handige dingen ingebouwd, welke ik zal behandelen tijdens deze review.

Lees verder
Niels Laan | 19 januari 2016

Review: Ring Video Doorbell

De Ring Video Doorbell is niet een normale deurbel, maar een slimme versie met een ingebouwde bewegingssensor, camera, speaker en microfoon. Je kunt dus echt zien wie ervoor de deur staat en eventueel met diegene praten.

Of deze bel echt slim is? En hoe hij zich verhoudt tot de concurrent Skybell? Dat zullen we gaan zien.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 16 januari 2016

Smart Switch 6

De Fibaro Wall Plug was lange tijd de enige tussenstekker welke zo compact was. Aeon Labs heeft een goede concurrent uitgebracht welke bijna net zo compact.

Of hij echt net zo goed is als de Fibaro variant zullen we gaan zien.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 10 januari 2016

DiO WI-FI IP cam

Het merk DiO streeft er naar om een totaal domotica pakket te leveren. Zo heeft men ook een ip-camera uitgebracht om dit compleet te maken. Naast dat je met deze camera kunt zien wat er in je huis gebeurd, zijn er ook nog wat extra slimme zaken ingebouwd.

Lees verder
Niels Laan | 16 december 2015

Review: KlikAanKlikUit - Bewegingsmelder

Via HomeWizard heb ik de bewegingssensor van KaKu (KlikAanKlikUit) binnen gekregen. Dit is een draadloze bewegingssensor en je raadt het al: je kunt er beweging mee detecteren. 

Lees verder
Review:
Niels Laan | 12 december 2015

Qubino Flush Dimmer (Z-Wave Plus)

Qubino, een nieuwe speler op de z-wave markt, heeft een concurrent voor de Fibaro dimmer uitgebracht. Dit is mooi want de Fibaro variant heeft nogal problemen met LED verlichting. Met de Qubino dimmer zou dit opgelost moeten zijn.

Lees verder
Niels Laan | 06 december 2015

Review: HomeWizard - Magneetschakelaar

Via HomeWizard heb ik de HE852-HW magneetschakelaar te beoordelen gekregen. Dit is een deur- en raamsensor waarmee je kunt detecteren of deze open/dicht is. Handig als je bijvoorbeeld wilt dat een lamp aangaat bij het openen van een deur.

Lees verder
Niels Laan | 14 november 2015

Review: Popp Outdoor Siren (ism Zipabox)

Eindelijk een Z-Wave sirene welke je buiten kunt gebruiken. Deze was tot op heden nog niet verkrijgbaar.

Lees verder
Niels Laan | 11 november 2015

Review: DiO - Verlichting pack

Het regent nieuwe controllers afgelopen weken. Goed om te zien dat er steeds meer spelers op de markt komen. Vorige week heb ik de lighting pack van DiO binnen gekregen. Dit is een nieuwe product range welke ontwikkeld word door Chacon een bekende fabrikant.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 12 oktober 2015

NodOn Soft Remote

Vandaag hebben we weer eens iets anders dan anders binnen gekregen: de Soft remote van NodOn. Dit is een afstandsbediening waarmee je gemakkelijk verschillende scenes kan opstarten.

Lees verder
Niels Laan | 18 september 2015

Review: Nest Protect v2

Nest heeft van hun rookmelder een vernieuwde versie uitgebracht: de Nest Protect versie 2. Ik zal de mogelijkheden van deze melder laten zien en meteen ingaan op de veranderingen tov de oude versie.

Lees verder
Niels Laan | 31 augustus 2015

Review: Nest Cam

Nest is bezig haar productenlijn verder uit te breiden met nieuwe producten. Zo is er enige tijd geleden de Nest Cam uitgekomen. Dit is, net zoals andere producten van Nest, een slim product. Het is dus niet zomaar weer een 13 in een dozijn camera.
Of deze camera echt uniek is? Lees snel verder:
Lees verder
Niels Laan | 25 augustus 2015

Review: Zipato MultiSensor Quad

De Multisensor Quad van Zipato heb ik al een tijdje in huis, maar er nog geen review van gemaakt. 
Deze sensor wordt gemaakt door Philio, Zipato heeft er alleen een eigen merkje opgeplakt.
Lees verder
Niels Laan | 23 augustus 2015

Review: Vera Edge

Twee weken geleden heb ik de Vera Edge van Vera Control binnen gekregen. Dit is de nieuwe controller van Vera welke z-wave plus ondersteund en gebruik maakt van de nieuwe 7.0 User Interface (UI).
Ik ben zeer benieuwd naar de mogelijkheden van deze controller. Het is nogal een lang verhaal: dus ga er even voor zitten.

Lees verder
Niels Laan | 19 augustus 2015

Aeon Labs Siren versus Zipato Siren

Deze 2 sirenes doen beide hetzelfde: een hard geluid geven. Maar toch zijn er wel verschillen. 

Lees verder
Niels Laan | 16 augustus 2015

Review: Zipato Indoor Siren

Zipato heeft op basis van Philio sirene een z-wave sirene uitgebracht, die een flinke bak herrie kan geven. Deze sirene is een mooie aanvulling op je alarmsysteem. Hij heeft de mogelijkheid om 6 tonen te produceren. 

Lees verder
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.