Onze sponsor:
Filter op:
Sorteren:
Je hebt gefilterd op:
Review:
Niels Laan | 10 mei 2016

INNR - Starter kit

Er verschijnen steeds meer producten om je verlichting op een slimme manier te bedienen. De meeste mensen kennen de Philips HUE, welke behoorlijk succesvol is geworden. Zij hebben een gemakkelijk manier gevonden om de normale man/vrouw in aanraking te laten komen met domotica.


INNR (een Nederlands bedrijf) stapt ook in deze markt. Zij hebben hun starter kit beschikbaar gesteld voor een review.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 05 mei 2016

Devolo - Home control

Vandaag heb ik de Devolo starters kit binnen gekregen. Deze fabrikant is vooral bekend van hun Powerline producten. Hiermee is het mogelijk om via je stroomnetwerk een thuisnetwerk op te zetten.


Ze hebben ook ingezien dat domotica een mooie aanvulling is op deze producten.
Lees verder wat deze kit allemaal te beiden heeft.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 25 april 2016

Everspring AN 181-2 Mini Plug (met Vera Plus)

Everspring maakt al een tijdje Z-wave producten. Deze waren altijd vrij log en groot maar wel goedkoper t.o.v. de concurrentie. Dit heeft Everspring ook ingezien en ze hebben nu een zeer compacte tussenstekker ontwikkeld. Wij zullen hem testen met de nieuwe Vera Plus.


Lees verder of hij net zo goed is als de concurrenten.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 14 april 2016

VeraPlus

Zoals jullie in de review van de Vera Edge hebben kunnen lezen is Vera Control bezig met het uitrollen van nieuwe producten. Een nieuwe product is de Vera Plus. Dit is een upgrade versie van de Edge. Hij heeft een aantal zaken extra ingebouwd.
Lees snel verder wat dit allemaal inhoud.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 05 april 2016

Zipato - Flood Sensor

Naast dat je voor rook gewaarschuwd wilt worden, zijn er nog andere zaken die je graag wilt weten. Zipato heeft een waterdetector uitgebracht, welke (je raadt het al) water detecteert.
Lees snel verder of dit wat voor jouw is en wat het verschil is met de concurrent.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 22 maart 2016

Nest Thermostaat v3

De Nest Thermostaat is alweer een tijd op de Nederlandse markt. Vorig jaar hebben wij van de versie 2 een review gemaakt. Nest heeft eind 2015 een nieuwe versie uitgebracht: De Nest Thermostaat v3. Deze versie is een upgrade met nieuwe features.
Welke dit zijn en hoe hij verder werkt kun je in deze review lezen.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 13 maart 2016

Aeon Labs - Smart Dimmer 6

De Aeon Labs - Smart dimmer 6 is een tussenstekker welke je tussen je stopcontact en lamp kunt plaatsen. Uniek aan deze tussenstekker is dat hij de mogelijkheid biedt om je licht te dimmen.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 15 februari 2016

Sensative - Strips


De Z-Wave deur sensoren zijn al een tijdje op de markt. En er is weinig tot geen onderscheid tussen de verschillende versies.
Sensative is het gelukt om best een uniek product op de markt te brengen. Wat hem uniek maakt kun je in deze review lezen.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 27 januari 2016

Logitech Circle

Deze week hebben we de nieuwe IP camera van Logitech binnen gekregen: De Logi Circle. Deze camera heeft een paar handige dingen ingebouwd, welke ik zal behandelen tijdens deze review.

Lees verder
Niels Laan | 19 januari 2016

Review: Ring Video Doorbell

De Ring Video Doorbell is niet een normale deurbel, maar een slimme versie met een ingebouwde bewegingssensor, camera, speaker en microfoon. Je kunt dus echt zien wie ervoor de deur staat en eventueel met diegene praten.

Of deze bel echt slim is? En hoe hij zich verhoudt tot de concurrent Skybell? Dat zullen we gaan zien.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 16 januari 2016

Smart Switch 6

De Fibaro Wall Plug was lange tijd de enige tussenstekker welke zo compact was. Aeon Labs heeft een goede concurrent uitgebracht welke bijna net zo compact.

Of hij echt net zo goed is als de Fibaro variant zullen we gaan zien.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 10 januari 2016

DiO WI-FI IP cam

Het merk DiO streeft er naar om een totaal domotica pakket te leveren. Zo heeft men ook een ip-camera uitgebracht om dit compleet te maken. Naast dat je met deze camera kunt zien wat er in je huis gebeurd, zijn er ook nog wat extra slimme zaken ingebouwd.

Lees verder
Niels Laan | 16 december 2015

Review: KlikAanKlikUit - Bewegingsmelder

Via HomeWizard heb ik de bewegingssensor van KaKu (KlikAanKlikUit) binnen gekregen. Dit is een draadloze bewegingssensor en je raadt het al: je kunt er beweging mee detecteren. 

Lees verder
Review:
Niels Laan | 12 december 2015

Qubino Flush Dimmer (Z-Wave Plus)

Qubino, een nieuwe speler op de z-wave markt, heeft een concurrent voor de Fibaro dimmer uitgebracht. Dit is mooi want de Fibaro variant heeft nogal problemen met LED verlichting. Met de Qubino dimmer zou dit opgelost moeten zijn.

Lees verder
Niels Laan | 06 december 2015

Review: HomeWizard - Magneetschakelaar

Via HomeWizard heb ik de HE852-HW magneetschakelaar te beoordelen gekregen. Dit is een deur- en raamsensor waarmee je kunt detecteren of deze open/dicht is. Handig als je bijvoorbeeld wilt dat een lamp aangaat bij het openen van een deur.

Lees verder
Niels Laan | 14 november 2015

Review: Popp Outdoor Siren (ism Zipabox)

Eindelijk een Z-Wave sirene welke je buiten kunt gebruiken. Deze was tot op heden nog niet verkrijgbaar.

Lees verder