Onze sponsor:
Filter op:
Sorteren:
Je hebt gefilterd op:
Review:
Niels Laan | 12 juli 2019

Fibaro Home Center 2

Alweer een paar jaar geleden heeft Fibaro de Home Center 2 aan ons beschikbaar gesteld. Tijd dus voor een update van de review van deze controller.  De Home Center 2 controller moet de absolute top zijn.  We gaan kijken of dit nogsteeds het geval is.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 03 juli 2019

Robbsmarrt Wandzender 8 knops - Z-Wave

Leuk om te zien dat er steeds meer fabrikanten domotica producten op te markt brengen. Vandaag gaan we een Wandzender (8 knops) van nieuwkomer Robbsmarrt voorzien van een review.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 13 juni 2019

Sevenhugs

Zo maken we nooit een review over een afstandsbediening en zo heb je er in twee in een maand. Deze keer eentje van Sevenhugs. Een fabrikant die gestart is als kickstarter project.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 29 mei 2019

Fibaro RGBW controller

Led strips zijn bijna niet meer weg te denken uit een gemiddeld huishouden. Fibaro heeft al een aantal jaren een controller op de markt om deze te kunnen bedienen via je domotica systeem. We gaan samen kijken hoe hij werkt.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 18 mei 2019

Osram smart + Plug

Alweer een tijdje geleden is Osram (bekend van de verlichting) gestart met domotica producten. Deze waren met name gericht op verlichting, maar ze zijn nu ook met andere producten gekomen. Zoals de Osram Plug welke wij binnen hebben hebben gekregen. We gaan deze natuurlijk weer voorzien van een review.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 08 mei 2019

Logitech Harmony

Je kent het wel, je wilt even een film gaan kijken en daarvoor moet je diverse afstandsbedieningen pakken om je tv, versterker en mediaplayer aan te zetten. Het zou natuurlijk fijn zijn als je dit kan regelen met 1 klik. Logitech heeft hiervoor een mooie oplossing bedacht. In de vorm van een slimme afstandsbediening.
We gaan hem nader onderzoeken.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 27 april 2019

Qubino Flush 2 relay (ZMNHBD1)

Nadat we de Qubino dimmer van een review hebben voorzien gaan we nu de Flush 2 Relay behandelen. Dit product is een inbouwschakelaar waarmee je 2 lampen en schakelaars op afstand kunt bieden.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 12 april 2019

Tile Pro

Een slim apparaatje om te zorgen dat je nooit meer je sleutels kwijt raakt zou natuurlijk heel fijn zijn. Tile heeft hiervoor een oplossing bedacht in de vorm van een bluetooth tracker. We gaan snel verder kijken of dit werkt.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 28 maart 2019

Qubino Flush Dimmer (ZMNHDD1)

Je kunt op verschillende manieren een lamp op afstand aansturen. We gaan kijken naar de Qubino Flush Dimmer die je achter je bestaande schakelmateriaal kunt inbouwen.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 07 maart 2019

Heatit Z-Push Button 8

Je kunt op verschillende manieren scene's opstarten om bv al je lichten in je woonkamer tegelijk aan te zetten. Vandaag behandelen we de old fashion wandschakelaar. Alleen is deze schakelaar nét even wat slimmer.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 20 februari 2019

Xiaomi Aqara Human Motion Sensor

Dit product van Xiaomi is zoals de naam al doet vermoeden: een bewegingssensor. Deze mag natuurlijk niet ontbreken in een slim huis.


We gaan hem weer voorzien van een review.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 12 februari 2019

Viaroom

Als je een smart home hebt wil je natuurlijk dat je huis geautomatiseerd is en je eigenlijk nergens meer over na hoeft te denken. Als je weggaat wil je dat je lampen uitgaan, de verwarming lager wordt gezet en dat je alarm aangaat. Als je weer thuis bent wil je dat alles weer aangaat.  Viaroom heeft hiervoor een slimme oplossing bedacht.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 06 februari 2019

Blastbot

Je kent het wel: je wilt een film gaan kijken en hebt hiervoor 3 afstandsbedieningen nodig om al je apparaten aan te zetten. Eentje kun je natuurlijk weer niet vinden of je hebt weer niet de juiste te pakken. Het zou wel fijn zijn als je dit allemaal met 1 apparaat zou kunnen regelen. Blastbot heeft hiervoor een oplossing bedacht.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 14 januari 2019

Heat-IT Z-Push Button 2

Naast dat je een lamp op afstand kunt bedienen via een APP of volledige automatisch is het soms wel fijn om de vertrouwde schakelaar te gebruiken. Dit kun je regelen met de HeatitT Z-Push button. Wij gaan hem voorzien van een review.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 08 januari 2019

Eutonomy - euFix DIN rails modules voor Fibaro

We maken regelmatig reviews van Fibaro inbouw modules van Fibaro. Zoals de naam al doet vermoeden moet je deze achter een bestaande schakelaar inbouwen. Vaak is dit altijd een beetje drukken en duwen om deze erin te krijgen. We gaan een product behandelen waarbij dit niet meer nodig is.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 05 januari 2019

Fibaro Dimmer 2

Fibaro heeft alweer een tijdje hun dimmer 2 op de markt. Maar we hadden hem nog niet voorzien van een review in combinatie met de 5 grote controllers. 

Lees verder