Onze sponsor:
Filter op:
Sorteren:
Je hebt gefilterd op:
Review:
Niels Laan | 31 december 2018

Home Assistant

Er komen steeds meer domotica-controllers om je huis slimmer te maken. Deze controllers zijn in 2 groepen te verdelen; de open source (gratis) oplossing en de kant-en-klaar systemen. We gaan een review maken van de eerste categorie: een open source oplossing genaamd Home Assistant (HASS).

Lees verder
Review:
Niels Laan | 10 december 2018

Xiaomi Aqara Window Door Sensor

We hebben weer een nieuw Xiaomi smart product die we gaan behandelen. Dit keer de raam- en deursensor. 

Lees verder
Review:
Niels Laan | 30 november 2018

Nest Thermostat E

We hebben een tijd geen NEST producten gehad en zo hebben we er 2 in een 1 maand tijd. Deze keer gaan we de NEST Thermostat E behandelen. De slimme thermostaat van Nest om je verwarming aan te sturen.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 01 november 2018

Sensative Drip

Nadat we de Sensative Comfort voorzien hebben van een review is de Drip aan de buurt. Dit is een sensor om waterlekkage te detecteren. We gaan hem uiteraard uitgebreid behandelen met de diversen controllers.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 21 oktober 2018

Nest Hello

Nadat we van de RING en Skybell al een review hebben gemaakt is het nu de beurt aan de op drie na grootste fabrikant van slimme deurbellen: de Nest Hello. We gaan uiteraard alle mogelijkheden bekijken.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 03 oktober 2018

Xiaomi door/window sensor

Vandaag is er weer een Xiaomi product aan de beurt. Deze fabrikant maakt voor een leuke prijs domotica producten. We gaan de door/window sensor behandelen.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 20 augustus 2018

Xiaomi Human Motion Sensor

Nadat we de wireless button van Xiaomi voorzien hebben van een review gaan we voor de Xiaomi Human Motion Sensor ook een review maken.


Lees verder hoe deze goedkope motion sensor bevalt.

Lees verder
Guide:
Niels Laan | 07 augustus 2018

Xiaomi Gateway gebruiken in Domoticz

Xiaomi maakt voor een gunstige prijs producten. Het zou natuurlijk fijn zijn als je dit kunt combineren met een goede domotica controller. We gaan in deze guide laten zien hoe je deze producten kunt gebruiken i.s.m. Domoticz.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 05 augustus 2018

Hank Four-key Scene Controller

Nadat we de Hank One-key scene controller hebben behandeld is het vandaag de beurt aan de Four-key scene controller. Zoals de naam al doet vermoeden heeft deze button wat meer mogelijkheden. Welke dit zijn zullen wij gaan behandelen in deze review.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 04 augustus 2018

HANK Flood sensor - HKZW - FLD01

We zijn bijna door onze HANK producten heen. We hebben er nog 2 liggen en vandaag behandelen we de HANK Flood sensor.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 23 juli 2018

Fibaro Keyfob

Fibaro staat er om bekend aparte en onderscheidende producten uit te brengen. Men maakt altijd net even iets anders of net iets beter dan andere fabrikanten. In het assortiment ontbrak nog een goede afstandsbediening. Dus heeft Fibaro deze gemaakt. We zullen hem gaan voorzien van een review.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 20 juli 2018

Xiaomi Smart Wireless Switch

Xiaomi maakt voor een mooie prijs domotica producten. Vandaag gaan we de Xiaomi Smart Wireless Switch voorzien van een review.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 17 juli 2018

HANK Smart Plug - HAN-HKZW-SO05

Het regent HANK producten de laatste paar weken. Vandaag is de Power Plug aan de beurt.

Lees verder
Guide:
Niels Laan | 10 juli 2018

Vakantie

We gaan allemaal weer lekker op vakantie. We zorgen natuurlijk dat we onze ramen en deuren goed sluiten en ons alarm systeem aanzetten. Je domotica systeem hoeft niet met vakantie dus deze kunnen we aan het werk zetten om net te doen of we thuis zijn. Dit kun je gemakkelijk realiseren met een paar regels. Onderstaand laten wij bij de 3 grootste controllers zien hoe je dit voor elkaar kunt krijgen.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 07 juni 2018

HANK One Key Scene Controller - HKZW-SCN01

We gaan helemaal los met HANK producten en deze keer is de One Key Scene Controller aan de beurt. We gaan hem weer voorzien van een uitgebreide review.

Lees verder
Guide:
Niels Laan | 30 mei 2018

Elektrische auto (EV) monitoren

Via de Homey kun je goed je energieverbruik bijhouden en allerlei zaken loggen. Ik wilde graag weten wat mijn elektrische auto verbruikt. En wanneer hij start met laden en wanneer hij klaar is. Lees verder hoe ik dit voor elkaar heb gekregen.

Lees verder